Közösségi tér programok

Kerekítő, Pötty-suli iskola előkészítő

Duráczkyné Csikós Andi vagyok, talán már néhányan ismertek a Pötty Gyermekkuckóból.

Hét évet dolgoztam óvó néniként a kerületben, majd három éve indítottuk útjára nővéremmel, Eszterrel a Pöttyöt, szintén Budafokon.

Az elmúlt időszak sok változást hozott, de nagyon hálásak vagyunk, hogy Beával való együttműködésünk révén a Fényzugoly baba-mama közösségi térben tudjuk folytatni foglalkozásaink egy részét, így a kerületben maradhatunk.

Szeptembertől két foglalkozással várunk benneteket:

Csütörtök délelőtt Kerekítő Mondókás Móka baba-mama foglalkozás a legkisebbeknek (0-3 éves korú gyermekeknek és szüleiknek)

Csütörtök délután Pötty-suli iskola-előkészítő nagycsoportos ovisoknak

 

Kérdéssel, vagy további információkért keressetek bizalommal az info@pottybolt.hu e-mail címen, vagy a +36 20 938 8410 telefonszámon.

Várlak szeretettel szeptembertől benneteket is foglalkozásainkon!

Baba-mama jóga

Baba-mama klub

Szeptember 8-tól a Fényzugoly stúdióban minden héten kedden 10-12 ig várunk Titeket tematikus klubalkalmainkon!

Farkas Mirtill vagyok, szüléskísérő dúla, önkéntes szoptatási segítő, kismama és baba-mama jógaoktató. Saját utamat a szülés és születés, családdá válás mérföldkövének támogatója, segítőjeként találtam meg.

Három kisgyermek anyukájaként ( 6, 4 évesek és 1,5 hónapos) magam tapasztalom, hogy a sok elvárás, megfelelés világában, milyen fontos egy erőt adó, támogató, meghallgató és inspiráló női közösségbe tartozni.

Letenni, megosztani a mindennapi gondokat, támogatni és támogatva lenni.

Két barátnőmmel együtt összefogtunk, hogy megvalósítsunk Budafokon is egy ilyen támogató, női közösség létrejöttét.

Szeptember 8-tól a Fényzugoly stúdióban minden héten kedden 10-12 ig várunk Titeket tematikus klubalkalmainkon!

Nyitrai Eszter vagyok, egy egyéves kisfiú anyukája, pszichológus, perinatális szaktanácsadó, dúla, babamasszázs oktató és hamarosan hordozási tanácsadó is. Tudásommal segítem a családokat a babavárás idején, a szülésre való felkészülésben és a vajúdásnál, szülésnél, a gyermekágyas időszakban és az első három életév során is.

A munkám során és a saját életemben is megtapasztalhattam a női körök megtartó hangulatát és örülök, hogy társakra leltem abban, hogy mi is megadhassuk ezt más anyáknak.

Tóth-Csepeli Dorina vagyok, két imádnivaló fiúcska (3,5 és 1,5) anyukája.

Végzettségem szerint pszichológus és coach, amit a gyerekek előtt a munka világában, multinacionális környezetben kamatoztattam.

Szívemen viselem a nők és anyukák sorsát, mert azt gondolom, bármilyen segítőkészek is a férjek, apukák nekünk még mindig nehezebb helyt állni anyaként, feleségként, dolgozó nőként stb…ezért küldetésemnek érzem segíteni nekik!

Korábban a munkában, jelenleg pedig inkább munkajogi ismereteimmel és a munkába való zökkenőmentes visszailleszkedéssel.

Mindig is szerettem beszélgetni és segíteni az embereket a felmerülő elakadások, problémák megoldásában, ami a mi anyukavilágunknak is fontos része. Ehhez jó módszer a coaching, melynek csoportos verziójában lehetőségünk nyílik, hogy megosszuk egymással a minket foglalkoztató örömöket és nehézségeket és közösen találjunk rájuk megoldásokat. Ha mindezt egy elfogadó és támogató közösségben tehetjük, tapasztalatom szerint könnyebben megy!

Szeptember 8-tól a Fényzugoly stúdióban minden héten kedden 10-12 ig várunk Titeket tematikus klubalkalmainkon!

Ezen kívül lesz:

Horgoló klub

Könyv klub

Népdalkör

 

Ezeket a programokat keressétek a facebook oldal eseményeinél:

https://www.facebook.com/fenyzugolykozossegiter