ÁSZF

Eltérő írásos megállapodás hiányában a jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) vonatkoznak a Fényzugoly mint szerző, fotós és jogtulajdonos által tett ajánlatokra, az általa nyújtott szolgáltatásokra, a honlap teljes képi és szöveges tartalmára, valamint minden, a Szolgáltató által kötött szerződésre.

 

A honlapon nyújtott illetve azon keresztül megrendelhetők a következő fényképészeti szolgáltatások:

  • újszülött fotózás
  • kismama fotózás
  • családi és babafotózás
  • portré fotózás
  • óvodai fotózásFényképész vállalja, hogy a fotózást követő 5 napon belül a megrendelő részére weben keresztül megküldi a minta képeket válogatásra. Ezek a nézőképek nyers, vízjelezett képek.

A válogatásra átadott/megosztott nyers képek nem képezik a megrendelő tulajdonát, azokat harmadik személynek kiadni, internetre feltölteni tilos! Fényképész vállalja, hogy a válogatás után megküldött lista képeit 2 héten belül retusálva, színes és fekete-fehér változatban, nyomtatásra alkalmas nagy méretben, digitálisan megküldi.

 

Szerzői jog, felhasználói jog, hozzájárulás

A Megrendelő elfogadja, hogy a fotózás természetéből adódóan a fényképész megbízásával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató fényképeket készítsen Róla.

A képek szerzői joga a fotóst illeti. A fotósnak joga van saját honlapján, nyomtatott kiadványaiban, reklámjaiban felhasználni az általa, megrendelő megrendelésére készített fotókat reklám céllal, referenciaként, kivéve, ha ezt megrendelő a fotózás megkezdése előtt kifejezetten megtiltja.

 

Adatvédelem

Megrendelő hozzájárul, hogy Szolgáltató az megrendelő által megadott, a szolgáltatás igénybevétele során rögzített adatokat nyilvántartsa.

Szolgáltató, mint adatkezelő a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva kezeli és tartja nyilván adatokat.

A Szolgáltató, mint adatkezelő: Rozványi Beáta E.V.

Adatkezelő székhelye: 1223 Budapest Szent István utca 6.

Adarkezelő e-mail címe: info@fenyzugoly.hu

Adatkezelő honlapja: www.fenyzugoly.hu