Magamról

 

 

 

Nem születtem fényképezőgéppel a kezemben, nem fotózok öröktől fogva.
Viszont mindig oda voltam a gyerekekért, gyerekkoromban óvónéni vagy tanítónéni szerettem volna lenni, és természetesen Édesanya.
Ma már három csodás gyermek Anyukája lehetek, és a munkámban is megtaláltam azt, ami boldoggá tesz, a fényképezés mint hobbi, kiegészülve a családok és babák fényképezésével csodás szerelemmé nőtte ki magát. És ebből lett a vállalkozásom.
Dél-budai stúdiómban elsősorban kismamákat és családokat fényképezek, de emellett nagyon szeretem a női portré sorozatokat is.
Szeretettel várlak Téged is, hogy megörökítsük életed csodás pillanatait.

Néhány gondolat arról, hogy milyen nálam egy fotózás:

 • nincs időkorlát!
  A családi fotózásokon teljes mértékben a Ti igényeitekhez alkalmazkodunk, ha nehezebben oldódik a gyermek, időt hagyunk Neki; ha éhes, uzsonna szünetet tartunk; ha elfárad, pihenünk.
 • profi smink és frizura viszont van!
  A fotózás előtt egyeztetjük és ha igényed van rá, a stúdióban elkészítjük a sminked és a frizurád.
 • magaddal hozhatod a gardróbod!
  Van lehetőségetek többször átöltözni, illetve kismama és babafotózásokon használhatjuk a stúdió gardróbját is.
 • a kedvenc képeidet kapod meg!
  A fotózás után online galériából választhatjátok ki, hogy melyik képeket szeretnétek megkapni digitálisan, így biztosan a kedvenc pillanataitok kerülhetnek a családi albumba.
 • A fényképezés számomra nem munka, hanem szenvedély!
  Találkozni Veletek, feloldani a kamera előtti zavarotokat örömteli kihívás, megörökíteni a boldogságotokat, életetek legszebb pillanatait, hatalmas ajándék számomra.